SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: House of Respect

tip(3)

Een online radiozender plus een plek om gewoon wat rond te hangen. House of Respect is de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

House of Respect is een bijzondere plek op internet. De site wil een toevluchtsoord zijn voor iedereen die wel een opkikker kan gebruiken. In het bijzonder mensen die om wat voor reden dan ook in een isolement geraakt zijn. Maar natuurlijk is iedereen welkom. House of Respect is opgericht door Trudy Seitzinger, zelf vierentwintig uur per dag aan haar bed gekluisterd.

De site House of Respect kent een eigen radiozender: Radio Kickkick. Met Trudy Seitzinger zelf als dj Pluto, Tilly als dj Shady en Jol als Dj Nour. U kunt verzoeknummers aanvragen voor de liveshows. Buiten de liveshows kunt u de muziek van de zender via de site terugluisteren. Kortom, er zit altijd muziek in House of Respect.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.