SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 15 mei 2018

Surftip: lokaal nieuws lezen

0201-nieuws Wat is er gebeurd bij u in de omgeving? Op de site Dichtbij voert u eenmalig uw woonplaats in, en daarna leest u er het laatste nieuws uit uw omgeving.

De site Dichtbij.nl verzamelt lokaal nieuws. Dat wordt geschreven door redacteuren die er wonen. Als u de site voor de eerste keer opent, ziet u een zoekvak. U typt daarin uw woonplaats (of de plaats waarover u nieuws wilt ontvangen). Er verschijnt een lijstje met suggesties. Klik de gewenste plaats aan.

Vervolgens gaat u naar een overzichtspagina met het laatste nieuws uit die plaats. U leest een kop en de intro van een artikel. Via de link Lees verder kunt u het hele artikel lezen. Wilt u het nieuws over een andere plaats lezen? Typ dan in het zoekvak boven in beeld, de juiste plaatsnaam en druk op de Enter-toets.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.