SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: lootjes trekken

cadeau

Een handige manier om voor de feestdagen lootjes te trekken, is via internet. De website Lootjestrekken.nl maakt dat wel heel gemakkelijk.

Op de ouderwetse manier, met papieren briefjes, lootjes trekken is leuk maar kan omslachtig zijn. Het moet telkens opnieuw als partners elkaar trekken, en wat als niet iedereen bij elkaar in de buurt woont? Trek dan gewoon lootjes via internet.

Hoe werkt Lootjestrekken.nl?
Al zestien jaar is de site Lootjestrekken.nl een bekende naam op het gebied van de digitale lootjes. De site werkt heel simpel: vul ieders naam en mailadres in, en alle deelnemers trekken een digitaal lootje. U kunt aangeven welke mensen elkaar niet mogen trekken. De verlanglijstjes worden digitaal bewaard en kunnen altijd worden aangepast. Vragen over een cadeau-wens? Stel ze dan via de site.

Mogelijkheden
Nieuw is de mogelijkheid om via WhatsApp een groep aan te maken om lootjes te trekken. Dat is handig als niet iedereen een mailadres heeft.

De site is gratis te gebruiken. Om de kosten te dekken, tonen zogeheten partners van de site suggesties van hun eigen webwinkel bij de verlanglijstjes. Als u er geen gebruik van wilt maken, negeer de meldingen dan gewoon.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.