SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: online veilingen

0212-veiling Bedrijven die sluiten, bieden hun inboedel vaak via internet aan. Niet alleen grote stukken maar ook bijvoorbeeld dozen wijn of decoratiestukken worden geveild, vaak voor aantrekkelijke prijzen.

De grootste site die veilingen organiseert in ons land is BVAAuctions. Het is een Nederlandse website. Op de site staat een groot aanbod aan actuele veilingen. Bij elke veiling staat duidelijk wanneer de veiling sluit, of er kijkdagen zijn en wanneer er stukken opgehaald moeten worden na aankoop.

Bieden
Mensen die willen meebieden, hebben een account op de site nodig. Na inloggen kan er worden geboden op producten. Let wel op: er komt nog extra geld bij een bod, zoals veilingkosten en btw. Die extra kosten worden direct berekend bij het plaatsen van een bod. Een artikel wordt verkocht aan de hoogste bieder. 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.