SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Oopoeh

1410-oopoeh Bent u dol op dieren en wilt u iemand helpen? Of bent u veel van huis en zoekt u iemand die op uw dier kan passen of de hond wil uitlaten? Stichting Oopoeh stimuleert senioren om zich in te zetten als maatje voor huisdieren in de buurt.

Op de site Oopoeh.nl kunt u zich aanmelden als u af en toe voor een dier in de buurt wil zorgen. U kunt de oproepjes bekijken of iemand zoeken om voor uw dier te zorgen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Voordelen
De stichting ziet daar allerlei voordelen in. Ouderen krijgen gezelschap van een dier en bijvoorbeeld beweging tijdens het uitlaten van een hondje. Drukbezette dierenbaasjes vinden iemand die ze kunnen vertrouwen met hun beest. En de huisdieren krijgen aandacht en verzorging.

Flexibel
Inschrijven bij Oopoeh is gratis. De dienstverlening gaat op basis van vrijwilligheid. U bepaalt voor welke dieren u wilt zorgen en wanneer. De site organiseert geregeld uitjes voor mensen die zich hebben aangesloten bij de stichting.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.