SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: op zoek naar de beste koopjes

kieskeurig_alt_logo

Kieskeurig.nl vergelijkt producten, prijzen en winkels. Via de site vindt u eenvoudig de winkel met de laagste prijs, snelste levertijd of beste service en krijgt u informatie van andere gebruikers.

Als u een nieuw koffiezetapparaat zoekt, kunt u natuurlijk naar de eerste de beste winkel gaan en uw portemonnee trekken. Maar Nederlanders houden van koopjes en kijken graag eerst even goed rond. Op Kieskeurig.nl vindt u eenvoudig de winkel met de laagste prijs en krijgt u informatie van andere gebruikers. Dus geen opdringerige verkopers die u een duur product willen aansmeren, maar meningen van experts en ervaringen van andere bezitters. Kieskeurig.nl vergelijkt de prijzen van producten in diverse winkels, van groot tot klein. Zo ziet u in een oogopslag waar die nieuwe iPad het goedkoopste is. Dat kan soms tientallen euro's schelen. Hebt u iets gevonden, dan is het product meteen online te bestellen of kunt u op de site zoeken naar een winkel in de buurt.

Beoordelingen
Natuurlijk is niet alleen de prijs van een product belangrijk, maar ook de kwaliteit van de spullen en de betrouwbaarheid van winkels. Ook hiervoor is Kieskeurig een uitstekend startpunt. Kijk wat bezitters over het gebruik zeggen. Ook de winkels zelf ontkomen niet aan een oordeel: hoe betrouwbaar zijn ze, wat is de levertijd en wat zijn de verzendkosten? En bent u tevreden of juist ontevreden over een product, dan kunt u zelf ook een review (beoordeling) achterlaten. Zo behoedt u anderen misschien wel voor een miskoop.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.