Zoeken
Menu Zoek

Surftip: seintje bij opladen

1704-oplader Laadt u uw mobiele telefoon en tablet geregeld op? Als ze opgeladen zijn, kan de stekker eruit. Maar wanneer is dat moment aangebroken? Hans Roeper zette verschillende programma’s en apps op zijn website die u erop attent maken.
Roeper heeft op zijn site programma's gebundeld die aangeven wanneer een aangesloten apparaat honderd procent opgeladen is. De programma's geven u dan een seintje. U koppelt het apparaat af en daarmee bespaart u energie. Ook als het apparaat opgeladen is, verbruikt de lader immers stroom. U vindt alle programma's en apps voor de laptop, iPhone en Android-apparaten op Roepers website .
Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.