SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: supermarktaanbiedingen

2501-yenom Veel mensen letten op wat ze uitgeven. Op boodschappen kan best het een en ander bespaard worden. Via internet vindt u de beste aanbiedingen.

Neem bijvoorbeeld de site Supermarktaanbiedingen.com. Die biedt een indeling op supermarkt, u klikt de naam aan en ziet meteen de voordeeltjes.

Daarnaast kunt u bij Supermarktaanbiedingen.com een zoekterm aanklikken onderin beeld. Klik op een woord, bijvoorbeeld ‘aardbeien’ en u ziet een overzicht van de producten. Klik aan waar uw interesse naar uitgaat en u ziet meteen wat de aardbeien kosten bij de supermarkten.
Let op: bovenaan de site staat (soms opdringerige) reclame. Als u geen interesse hebt in hetgeen er wordt aangeboden, dan klikt u er beter niet op. Het zijn dus geen prijsvragen waarbij u iets kunt winnen, ook al lijkt dat soms wel zo. Meldingen over dat u een iPad zou hebben gewonnen, moet u negeren. Dat is misleidende informatie, alleen bedoeld om u iets aan te smeren of persoonlijke informatie te ontfutselen.

Een andere handige site is Yenom.nl. Dat is 'money' omgedraaid, wat Engels is voor 'geld'. Geld besparen in dit geval. De site biedt van alles: het laatste nieuws over geld, recepten, een nieuwsbrief. Maar het handigste is het zoeken naar aanbiedingen.

Daarvoor klikt u aan de bovenkant op Supermarkt. U ziet dan links een menu met allemaal types producten. Met het zoekvakje eronder kunt u zelf zoektermen invullen, zoals 'sinaasappels' of 'bier'. Zodra u iets aanklikt of zoekt, ziet u een overzicht van de aanbiedingen. Er staat een afbeelding bij van het product. Daarbij wat het kost, waar het te koop is en hoelang de aanbieding duurt.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.