SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: test hoe veilig u woont

Tip_veilig-wonen Wat moet u doen als een bezorger van uw stopcontact gebruik wil maken voor het betaalapparaat? En is uw huis brandveilig? Doe de test.

Het Centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid, de KBO en het Verbond van Verzekeraars hebben de handen ineen geslagen en de digitale training 'Veilig Wonen' ontwikkeld. Hierin leert u onveilige situaties herkennen en leert u wat u kunt doen om de veiligheid in en rond het huis te vergroten. 

Voorkomen is beter dan genezen
Hoe voorkomt u dat u in een babbeltruc trapt of slachtoffer wordt van een woningoverval, inbraak of brand? Test wat u weet over veilig wonen en leer van de tips.

  • Ga naar www.woonveiliger.nl.
  • Bekijk eerst de video door te klikken op de afspeelknop of klik direct op Ga verder.
  • Klik op een van de eerste vier opties om uzelf te testen en tips te krijgen over dat bepaalde thema.
  • Ga via het pijltje rechtsonder steeds een stap verder en via het huisje rechtsboven komt u weer terug bij het overzicht.
  • Met de checklist bij punt 5 kunt u testen hoe veilig u woont. Vink de opties aan die op u van toepassing zijn en klik links op Check.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.