SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Thuisleefgids

2110-thuisleefgids

Langer zelfstandig thuis blijven wonen, dat willen we allemaal. Op de site Thuisleefgids.nl staat informatie vanuit de praktijk.

Thuisleefgids.nl geeft overzichtelijk weer wat er allemaal mogelijk is bij het langer zelfstandig thuiswonen. De informatie is opgedeeld in een aantal rubrieken, zoals gezondheid, wonen, voeding, veiligheid en communicatie. In alle rubrieken staan producten die mensen kunnen ondersteunen bij het zelfstandig thuiswonen. Handig daarbij is dat gebruikers hun mening erover geven, zodat u kunt beoordelen of het product wat voor u is. Denk aan een draadloze bloeddrukmeter of persoonsalarmering voor noodgevallen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.