Zoeken
Menu Zoek

Surftip: Treinreiziger.nl

2302-trein-250

De website Treinreiziger.nl geeft het laatste nieuws over het openbaar vervoer en toont aanbiedingen voor treinkaartjes.

Op de homepage van Treinreiziger.nl staat het laatste nieuws over trein, tram, bus en metro. De berichten gaan over landelijke en lokale gebeurtenissen. Treinreiziger.nl heeft ook een reisplanner voor het openbaar vervoer en voor internationale reizen.

Goedkope kaartjes
In het gedeelte 'Treinkaartjes' verzamelt de site aanbiedingen voor goedkope kaartjes voor de trein. Bekende winkelketens hebben soms stunttarieven voor dagkaarten en die aanbiedingen staan dan ook op Treinreiziger.nl.

 

Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.