SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: vakantieweer

2305-surftip(1) Gaat u binnenkort op vakantie? Dan wilt u vast wel weten welk weer het daar is en wordt. Op de website van Weeronline vindt u de weersvoorspellingen van alle landen.

Op de website Weeronline zit het gedeelte 'Wereldweer'. Wijst u dat aan met de muis, dan kunt u kiezen voor de verschillende continenten. Klik bijvoorbeeld op Europa om de actuele situatie te zien in heel Europa, net als een overzicht van de landen. Wie op een land klikt, ziet hoe het er nu aan toe is buiten en leest de voorspellingen voor de komende dagen.

Ook kunt u rechtsboven in beeld in de zoekbalk met het vergrootglas de naam van een stad typen. Klik vervolgens de juiste stad aan en u krijgt u de weersvoorspelling voor die stad.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.