SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: verse maaltijd van een ander

2003-koken Hebt u een keer geen zin of tijd om te koken? Iets laten komen via een bezorgbedrijf is niet altijd waar u zin in hebt. Kies eens voor een verse maaltijd, gekookt door iemand bij u uit de buurt. En nog voordelig ook!

Op de site Thuisafgehaald.nl verkopen amateurkoks maaltijden die ze maken. Wat voor soort mensen maaltijden aanbieden? Denk aan een gezin dat meerdere keren per week veel eten overhoudt en het niet wil weggooien. Of aan iemand die alleen woont en graag kookt voor andere mensen.

Vers diner
De koks koken hun maaltijden vers, en bieden die maaltijden aan voor een bedrag dat ze zelf bepalen. Denk aan een euro of 4 voor een diner. U kunt uzelf als 'afhaler' registeren op de site en in contact treden als u belangstelling hebt voor een maaltijd. Dan spreekt u een tijdstip af om het eten op te halen bij de kok thuis. Na de maaltijd laat u een recensie achter om uw waardering te uiten. Zo kunt u zelf ook zien bij aanbieders of wat ze maken lekker is.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.