SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Wehelpen.nl

2908-wehelpen Hebt u (tijdelijk) hulp nodig? Via de website Wehelpen.nl kunt u hulp vragen en aanbieden, maar ook voor een ander iets op touw zetten. Daarbij schakelt u alle andere leden of uw eigen netwerk van vrienden en familie in.

U kunt de site Wehelpen.nl zien als een soort Marktplaats voor hulpvragers en -aanbieders. De geboden en gevraagde hulp kan van alles zijn. Van klusjes in en om het huis tot iemand gezelschap houden. Mensen kunnen oproepjes plaatsen of erop reageren. Wie graag een ander wil helpen, kan onder andere op plaatsnaam de oproepjes doorzoeken.

De site is opgezet door onder meer Achmea en de Rabobank. Iedereen kan zich gratis inschrijven op de site en een oproepje plaatsen. Mensen bepalen zelf of hun oproepje bedoeld is voor alle andere leden, hun eigen hulpnetwerk of een groep.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.