SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Zorgkaart Nederland

1412-zorgkaartnederland

Op zoek naar een goede en fijne zorgaanbieder? Een overzicht van zorgaanbieders in ons land, is te vinden op de website Zorgkaart Nederland.

Zorgkaartnederland.nl is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF, die met de website de kwaliteit van de zorg in beeld wil brengen. Op de site staat een overzicht van de beschikbare zorgaanbieders in Nederland. Daarnaast beoordelen patiënten de aanbieders op de site; u kunt er dus lezen hoe anderen over een bepaalde aanbieder denken. De waardering die mensen op Zorgkaart Nederland plaatsen, wordt gelezen door een onafhankelijke redactie voordat hij op de site komt te staan. Dit om valse beoordelingen te voorkomen.

Werking site
Zoek op de volgende manier naar een zorgaanbieder:

  • Open uw internetprogramma en surf naar Zorgkaartnederland.nl.
  • Typ in de zoekbalk bovenaan een naam, plaats of postcode.
  • Klik op het vergrootglas of op Zoeken om te zoeken.
  • Een lijst met resultaten verschijnt. Verfijn de resultaten eventueel door rechts in de balk 'Verfijn zoekopdracht' aan te klikken naar wat voor soort zorgaanbieder u op zoek bent.
  • Verfijn de resultaten eventueel nog verder of klik op een aanbieder.

Meer informatie over de instelling of de praktijk opent nu. Als er al beoordelingen zijn gegeven door mensen, ziet u een cijfer staan. De beoordelingen zijn ook te lezen. Bent u zelf patiënt? Dan kunt u een beoordeling geven.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.