SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: aandachtspunten in computerwinkel

080414_computerkiezer_home Waar moet u bij de aanschaf van een desktop, laptop of tablet op letten in de winkel?
Als u een nieuwe computer wilt kopen, kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken. Waar moet u allemaal op letten? Op het soort apparaat, het besturingssysteem, de grootte, het gewicht, de beschikbare aansluitingen, het scherm en de meegeleverde software. In onderstaande video laten wij zien waar u op kunt letten in de computerwinkel bij het aanschaffen van een nieuwe computer. SeniorWeb Computerkiezer
Weet u nog helemaal niet wat voor apparaat bij u past? Leden van SeniorWeb kunnen gebruikmaken de Computerkiezer via seniorweb.nl/computerkiezer . Deze geeft u een persoonlijk aankoopadvies, compleet met aandachtspunten en verklarende woordenlijst.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.