SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: ander lettertype in Windows Live Mail

Windows Live mail is het gratis programma van Microsoft om mee te mailen. Het wordt veel gebruikt samen met Windows 7, omdat daarin geen mailprogramma zit. Het is een wat uitgeklede versie van Windows Mail, maar ook hier kunt u de standaardopmaak van uw mailtjes instellen. 
   
De redactie werkt deze tip niet meer bij omdat Microsoft het pakket Windows Essentials niet meer ondersteunt. U kunt deze tip nog raadplegen, maar de inhoud kan afwijken van de actuele situatie. Wij adviseren een ander programma te gebruiken. Meer daarover leest u in het artikel 'Overstaphulp Windows Essentials'.

Wanneer u toekomstige e-mailtjes standaard in een ander lettertype of in een andere kleur wilt opmaken, gaat u als volgt te werk.

  • Klik links bovenaan op het witte driehoekje in het blauwe tabblad.
  • Klik op Opties > Mail.
  • Op het tabblad 'Opstellen' kunt u andere lettertypes, groottes en kleuren instellen.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.