SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: App van de Dag voor Android

0209-appvandedag

Probeert u graag eens een nieuwe app uit? Via App van de Dag kan dit heel voordelig. Elke dag biedt deze app een andere toepassing aan die alleen op die dag gratis gedownload kan worden.

De samenstellers van App van de Dag proberen te variëren in het aanbod, zodat gebruikers de ene dag een spelletje kunnen downloaden en de volgende keer een handige dieet-app of een leuke foto-app.

Download de app op uw Android-apparaat via de Play Store:

In de app vindt u elke dag een andere gratis app. Er staat uitleg over de app en ook leest u wat u er normaal gesproken voor had moeten betalen. Via de knop Gratis rechtsboven in beeld kunt u de gratis app openen in de Play Store. Vervolgens kunt u hem installeren. Bevalt de app, dan kunt u hem zo lang gebruiken als u wilt. Bevalt hij niet? Verwijder hem dan weer van uw telefoon. Lees hierover de tip 'App verwijderen van Android-apparaat'. 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.