SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: autocorrectie uitzetten op Samsung Galaxy S

130717_autocorrectie_home

Autocorrectie zorgt regelmatig voor gekke teksten. Voorkom onduidelijkheden en zet het automatisch vervangen tijdens het typen op de Samsung Galaxy S met een paar tikken uit.

Zodra u teksten typt op een Samsung smartphone of tablet verschijnen er boven het toetsenbord suggesties. Dat zijn woorden waarvan het apparaat denkt dat u die wilt typen. Soms staat zo'n voorspellend woord in het blauw weergegeven. Dat geeft aan dat als u op dat moment op de spatiebalk tikt, het woord dat u tot dan toe had getypt automatisch verandert in het blauwe woord. Handig om snel teksten te typen, maar het zorgt ook vaak voor rare en onbedoelde zinnen. Gelukkig zet u het automatisch vervangen gemakkelijk snel aan of uit.

  • Zodra u begint met typen verschijnen de voorspellende woorden boven het toetsenbord. Tik op het pijltje rechts van deze woorden.
    autocorrectie snel uitzetten
  • Tik achter 'Automatisch vervangen' op het blauwe bolletje.
  • Het bolletje wordt grijs en de functie staat uitgeschakeld. Herhaal deze stappen om de functie weer aan te zetten.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.