SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: berichten ster geven in Gmail

2002-gmail Belangrijke berichten uit het Postvak IN van Gmail zijn met een ster te markeren. Ze vallen dan wat meer op, en zijn ook in een eigen 'sterrenmap' terug te vinden.

De ster-functie is handig als u bepaalde mails in het Postvak IN snel wilt kunnen terugvinden. Het markeren met een ster werkt zo:

  • Surf naar www.gmail.com en log in met uw accountgegevens. 
  • U komt uit in uw Postvak IN. Hier staat een overzicht van uw binnengekomen mails.
  • Links van de naam van de afzender staan drie opties: een vierkant hokje, een ster en een label. Klik op de ster voor het bericht dat u wilt markeren.
  • De ster wordt geel. De mail blijft gewoon in uw Postvak IN staan. Maar hij is voortaan ook te vinden in de map 'Met ster' die links in de mappenlijst staat. Klik op de map Met ster om de gemarkeerde berichten te zien.
  • Klik op Postvak IN om weer terug te keren naar al uw berichten.
  • Wilt u een bericht toch niet met een ster markeren? Klik dan op de gele ster voor het bericht. De ster wordt weer wit en de markering is ongedaan gemaakt.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.