SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: besparen op internetkosten

050516_korting_provider_home

Besparen op de internetkosten zonder over te stappen naar een andere provider; het is mogelijk.

Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde internetprovider. Als alles naar tevredenheid werkt is dit natuurlijk geen probleem, maar lagere maandlasten zijn altijd mooi meegenomen. U hoeft daarvoor niet meteen te wisselen van provider. Bekijk eerst eens de mogelijkheden van uw huidige provider.

Alles-in-eenpakket
Hebt u aparte abonnementen voor internet, televisie en bellen afgesloten bij verschillende aanbieders? Dan kan het voordelig zijn om bij bijvoorbeeld uw internetprovider te kijken naar een alles-in-eenpakket. U betaalt dan één bedrag voor internet, televisie en bellen. Er komen meestal nog wel kosten bij van het aantal gebelde minuten. Door het overstappen naar een alles-in-eenpakket bespaart u vaak tot wel tientallen euro's per maand.

Internetsnelheid
Wilt u alleen uw internetabonnement houden bij uw huidige provider, dan loont het evengoed om te kijken naar het aanbod van de verschillende abonnementen. Providers hebben namelijk de internetsnelheid de afgelopen jaren regelmatig verhoogd. De kans is de groot dat u in uw huidige abonnement meer snelheid krijgt voor hetzelfde geld, dan op het moment dat u het afsloot. De vraag is of u deze snelheid ook daadwerkelijk nodig hebt. Het is misschien mogelijk om over te stappen naar een goedkoper abonnement met een iets lagere snelheid. Let wel op dat u minimaal 20 Megabit/s downloadsnelheid krijgt. Dat is een minimale snelheid om goed gebruik te maken van het internet.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.