SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: brandgevaar bij routers

tip(10)

Elektrische apparatuur wordt warm en moet deze warmte af kunnen voeren. Anders ontstaan er brandgevaarlijke situaties.

Zit uw router er warmpjes bij? Lekker opgesloten in de meterkast met een kartonnen doosje erbovenop? Dan is het vast schrikken als u hoort wat er met het apparaat kan gebeuren.

In het gebruik wordt het apparaat namelijk warm en die warmte moet het kwijt. Dat kan slecht in een kleine afgesloten ruimte met allerlei spullen op elkaar gestapeld. Dus is er een kans dat de router oververhit raakt, met brand als gevolg. Zoals in 2015 in een woning in Apeldoorn.

Let er daarom op dat voor uw router voldoende ventilatiemogelijkheden zijn. En terzijde: de meterkast is sowieso niet de handigste plek voor uw router. Het signaal van de draadloze verbinding wordt daardoor zwakker. Het beste kunt u de router plaatsen in de ruimte waar u het vaakst internet.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.