SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Bureaublad snel in beeld

070916_Bureaublad_in_beeld_home Staan er veel vensters open op de computer en wilt u naar het Bureaublad? De vensters een voor een minimaliseren hoeft niet. Er is een handig knopje!

Tijdens het werken op de computer hebt u zomaar drie vensters openstaan. Denk aan de internetbrowser, de Verkenner en een Word-document. En misschien ook wel uw mail. Staat er een snelkoppeling naar een programma of bestand op het Bureaublad, dan moet u alle vensters minimaliseren voordat u erbij kunt. Gelukkig kan dat in één muisklik.

  • Helemaal rechts op de Taakbalk vindt u een klein verticaal balkje. Klik op het balkje, dus rechts van het streepje.
    Bureaublad in beeld
  • Alle openstaande vensters worden geminimaliseerd. Open een venster weer door op het programmasymbool op de Taakbalk te klikken.

Kunt u het knopje niet vinden? Zoek dan helemaal rechts op de Taalkbalk naast de tijd en datum naar een smal transparant blokje. Of gebruik de sneltoets Windows-toets+M (de Windows-toets is de toets met het Windows-logo).

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.