SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 1 februari 2016

Tip: de spammap in Gmail

130312_Gmail_spammap_home Kent u dat? Iemand vraagt of u een e-mailtje hebt ontvangen, maar u kunt het niet terugvinden in uw Postvak IN. Dan denkt Gmail misschien wel dat de e-mail een spambericht is. Hoe krijgt u de mail weer boven water?

Gmail filtert spamberichten zodat u geen last hebt van ongewenste e-mail. De mails worden in een spammap geplaatst. Maar als u wilt controleren of een e-mailtje in deze map is geplaatst terwijl dit eigenlijk niet de bedoeling is, opent u zelf de spammap. In Gmail zit deze een beetje verborgen.

  • Ga naar www.gmail.com en log in met uw accountgegevens.
  • Klik links, onder aan het rijtje van uw mailmapjes, op Meer.
  • Klik op Spam.
  • Zet een vinkje voor de mails die geen spam zijn.
  • Klik op Geen spam en de e-mail staat in uw Postvak IN. E-mails van deze afzender komen voortaan altijd in uw Postvak IN binnen.


Ontvangt u een e-mail in uw Postvak IN en is dit wel spam? Dan kunt u dat aangeven. Elke volgende mail van deze afzender wordt dan automatisch in de spammap gezet.

  • Zet een vinkje voor de e-mail die u wilt kenmerken als spam.
  • Boven in beeld verschijnen verschillende opties. Klik op het pictogram 'Spam rapporteren' 130312_Gmail_spam_rapporteren. De mail van deze afzender wordt voortaan automatisch in de spammap geplaatst.


In onderstaande video ziet u waar u de spammap terugvindt.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.