SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: eerder bezochte website terugvinden in Chrome

1808-chrome

Internetprogramma's houden bij welke websites zijn bezocht. De lijst met bezochte websites kan goed van pas komen. Bijvoorbeeld als u een site hebt bezocht waarvan u het webadres niet meer weet.

Chrome heeft een gebruiksvriendelijke Geschiedenis. Daarmee kunt u een eerder bezochte website opzoeken. Handig als u het webadres van die ene leuke site bent vergeten. Het doorzoeken van de Geschiedenis werkt zo:

  • Start Chrome.
  • Klik rechtsboven op de knop 'Google Chrome aanpassen en beheren'. Dat is de knop met de drie puntjes.
  • Klik in het menu dat verschijnt op Geschiedenis of Geschiedenis en recente tabbladen > Geschiedenis.
  • De Geschiedenis opent. Het is een overzicht van alle webpagina's die zijn bezocht in deze browser. De pagina's zijn op datum gesorteerd. Bij elke site staat het tijdstip van het bezoek, de naam van de websites en het webadres. Boven in beeld staat een zoekbalk. Weet u nog de naam van de organisatie of een onderwerp dat op de bezochte site stond? We gaan het proberen te vinden. Typ een woord of een deel van een zoekwoord in het zoekvak.
  • Chrome doorzoekt de Geschiedenis en toont de resultaten in een lijstje. Klik met de rechtermuisknop op de link en kies daarna Link openen in nieuw tabblad.

De website opent. Als dit niet de website was waarnaar u op zoek was, dan kunt u via het tabblad met de Geschiedenis een ander zoekresultaat bekijken. 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.