SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: veelzijdige TimeBox

divoomkleingoed

Met de veelzijdige TimeBox kunt u muziek luisteren, maar u kunt 'm ook voor talloze andere functies gebruiken.

Handsfree bellen, animaties maken, muziek luisteren, een led-lamp aanzetten of een wekker instellen. Het is allemaal mogelijk met de smart music TimeBox. Installeer de gratis app 'Divoom TimeBox' op de smartphone (Android of iPhone) en u kunt alle functies besturen. De app werkt met bluetooth tot een afstand van tien meter of sluit hem aan via de meegeleverde usb-kabel. 

Bijzonderheden
Andere bijzonderheden: de speaker reageert op handenklappen (om het scherm aan of uit te zetten) en u kunt met de smartphone schudden om de helderheid van het scherm aan te passen. Met de 121 heldere led-blokjes is het mogelijk om zelf tekeningen of animaties te maken en bepaalde spelletjes te spelen.  

De Divoom TimeBox Mini Blue is onder meer te bestellen via Bol.com. Adviesprijs is 44,95 euro.

Divoom

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.