SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: geen reclame met uw Facebookprofiel

25315_Facebook_thumbs-up Een eigen foto terugzien in een reclame omdat u de foto op Facebook had gezet? Het kan zomaar gebeuren in de toekomst. Gelukkig is dit te voorkomen.

Een beetje gluren bij de buren, op de hoogte blijven van familie aan de andere kant van de wereld, uw belevenissen delen met vrienden. Allemaal leuke aspecten van Facebook. Maar u wilt natuurlijk niet dat uw foto's en statusupdates gebruikt worden voor reclamedoeleinden. Steek daar een stokje voor. 

  • Surf naar www.facebook.com en log in.
  • Klik rechtsboven in de blauwe balk op het driehoekje 25315_Facebook_pijltje.
  • Klik op Instellingen.
  • Klik links op Advertenties.
  • U komt op de pagina 'Je advertentievoorkeuren'. Klik onder 'Advertentie-instellingen' op Advertenties met je sociale acties.
  • Klik op het selectievakje onder 'Mijn sociale acties met advertenties toevoegen voor' en selecteer Niemand.

De reclames die u op Facebook ziet zijn afgestemd op uw gebruik. Wilt u niet dat deze informatie gebruikt wordt om reclame op uw af te stemmen in apps en op websites buiten die van Facebook-bedrijven, geef hier dan geen toestemming voor.

  • U bent nog steeds op de pagina advertentievoorkeuren. Klik op deze pagina op Advertenties in apps en op websites buiten die van Facebook-bedrijven.
  • Klik op het selectievakje onder 'Bekijk advertenties op basis van mijn Facebook-advertentievoorkeuren op apps en websites buiten de Facebook-bedrijven om' en selecteer Nee.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.