SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: kleine miniaturen in Picasa

2212-picasa Een handige manier om snel meer overzicht te hebben over uw foto’s, is om de miniaturen (tijdelijk) te verkleinen.
Het programma Picasa is niet meer te downloaden. Gebruikers die nog over het programma beschikken kunnen het programma en de informatie op SeniorWeb.nl wel blijven gebruiken. Op zoek naar een vervangend programma? Lees het artikel 'Alternatieven voor Picasa'.

In Picasa’s fotobibliotheek ziet u verkleinde weergaven van uw foto’s. Standaard worden die tamelijk groot weergegeven. Voor meer foto’s in beeld, dus handiger om te zoeken, kunt u deze miniaturen ook verkleind tonen. Dat is een kwestie van enkele muisklikken. De foto’s zelf gebeurt niks mee, alleen de weergave in het venster wordt kleine of groter.

Om deze instelling te wijzigen, start u Picasa.

  • Klik op Beeld.
  • Klik op Kleine miniaturen.
  • De plaatjes worden nu kleiner. U ziet er meer tegelijk in beeld.
  • Om de instelling terug naar normaal te zetten, klikt u op Beeld > Normale miniaturen.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.