SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: Minigorilla geeft extra energie

tip(2) Minigorilla levert reservestroom voor die momenten zonder stopcontact in de buurt.
Tablets en smartphones zijn echte stroomslurpers. Zeker bij intensief gebruik is de batterij in een oogwenk leeg. En in die gevallen waarin u geen stopcontact bij de hand hebt, biedt een reservebatterij uitkomst. Zoals de Minigorilla. Hiermee laadt u tablets en smartphones weer op. Maar het kan ook e-readers, camera's en zelfs laptops van reservestroom voorzien. Bovendien doet de Minigorilla zijn naam eer aan: het apparaatje meet slechts 19 bij 11 cm, is 1,8 cm dik en weegt nog geen 3 ons. Dus u steekt hem zo in uw zak of tas! De Minigorilla is onder meer te koop via Solarpowersupply.nl  en kost 119,95 euro.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.