SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: Prullenbak leegmaken

Als u bestanden weggooit op de Windows-computer, dan komen ze in de Prullenbak terecht. Die moet, net als een echte prullenbak, periodiek geleegd worden. Zo verspilt u geen ruimte op de computer.

De Prullenbak is een extra voorziening om te voorkomen dat u per abuis een bestand weggooit dat u eigenlijk had willen houden. Zoals een foto met emotionele waarde. Als u het bestand aanklikt en drukt op de Delete-toets, komt het in de Prullenbak terecht.

Het is goed om periodiek de Prullenbak leeg te maken. Dan wordt er weer ruimte vrijgemaakt voor andere bestanden. Controleer natuurlijk wel eerst of alle bestanden ook echt wegkunnen. De Prullenbak legen werkt zo:

  • Dubbelklik op het pictogram van de Prullenbak op uw Bureaublad.
  • De Prullenbak opent. Ziet u iets wat u wilt behouden? Klik er dan met de rechtermuisknop op en klik op Terugzetten.
  • Klik op Prullenbak leegmaken om (de rest van) de inhoud definitief te verwijderen.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.