SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: radiozenders vinden met RadioLuisteren.fm

Radioluisteren 2 Geen radio in huis of wilt u een keer naar een andere zender luisteren, maar weet u niet precies welke? Dan is RadioLuisteren.fm de oplossing!

Op RadioLuisteren.fm staan 49 radiozenders. Sommige zenders, zoals SkyRadio en Veronica, komen meerdere keren terug in de lijst. Eén van deze zenders is de officiële zender. De andere zenders draaien muziek in een bepaald thema, bijvoorbeeld Lovesongs bij Skyradio en de Top 1000 Allertijden bij Veronica.

Werking
Klik op het plaatje van een radiozender en u kunt direct naar de zender luisteren. Wilt u toch liever een andere zender opzetten? Klik dan gewoon een andere zender aan.

Let op: voor sommige radiozenders is het noodzakelijk Adobe Flash Player op de computer te hebben. Dit programma is te downloaden vanaf de site van Adobe.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.