SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: Reisvergelijkers

tip(2)

Lekker zelf op internet zoeken naar de beste vakanties.

Wie op reis gaat is niet langer aangewezen op het reisbureau. Zelf een vakantie zoeken via internet biedt meer mogelijkheden. En u kunt op zoek naar de voordeligste optie. Een goede hulp daarbij bieden diverse vergelijkingssites.

GoEuro
GoEuro is een website die reisroutes vergelijkt voor alle vervoersmiddelen. Zoals de trein, de bus, het vliegtuig of uw eigen auto. Zo hebt u snel inzicht in de mogelijke routes, de reisduur en de kosten. Lees er meer over in de tip 'Handige reisapp bundelt vervoersopties'.

Trivago
De homepage van Trivago is even minimalistisch als die van Google. Buiten een zoekbalk is er niets te zien, behalve dan de slogan 'Vind je ideale hotel voor de beste prijs'. Wel zo overzichtelijk dus. Het is direct duidelijk wat hier te halen valt. Trivago bundelt informatie over accommodaties, maar is geen boekingssite. Per accommodatie ziet u een rapportcijfer dat wordt gegeven op basis van beoordelingen door gasten. Bij de accommodaties staan links, met prijsvermelding, naar de verschillende sites waar de accommodatie te boeken is.

TripAdvisor
Wie liever alle reisinformatie op een plek gebundeld ziet kan terecht bij TripAdvisor. De site heeft een schat aan informatie over hotels, vakantiewoningen, restaurants ,activiteiten en vluchten wereldwijd. Voorzien van beoordelingen door reizigers. In één oogopslag is te zien waar u kunt logeren in Antwerpen, waar het eten bourgondisch is en wat er te beleven valt. 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.