SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: snel mailen met Office Outlook

1808-email verzenden outlook

Met de snelste manier van mailen in Office Outlook 2010 en 2016 verstuurt u binnen enkele muisklikken een e-mail.

Office Outlook is een mailprogramma uit het kantoorpakket Office van Microsoft. Het wordt veel op kantoren gebruikt. Maar ook voor mensen thuis is het een fijn en uitgebreid programma. Het zit vol met functies, al worden die niet allemaal even vaak gebruikt. Soms wordt het daardoor wat onoverzichtelijk. Gelukkig kunnen veel zaken ook snel gebeuren, zoals een nieuwe e-mail aanmaken.

Voor de snelste manier om een mail op te stellen, hoeft u Outlook niet eens voor uw neus te hebben. Het programma moet wel gestart zijn. Onder in beeld in de Taakbalk staat dan een bakje met het logo van Outlook en de naam van de actieve map, zoals Postvak IN. Vervolgens opent u snel een nieuw, leeg e-mailbericht:

  • Klik met de rechtermuisknop op de knop van Outlook in de Taakbalk.
  • Klik op Nieuw e-mailbericht.
  • Een lege e-mail opent. Schrijf de e-mail en verstuur hem op de normale wijze.
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.