SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: supersnel zoeken op internet

2406-zoeken Zoekt u vaak dingen op via een zoeksite zoals Google? Veel mensen starten daarvoor hun internetprogramma op en openen de site van Google. Maar het kan veel sneller.

In moderne browsers op de pc en de laptop, hoeft u helemaal niet eerst naar een zoeksite. U kunt direct in de adresbalk van uw programma de zoektermen invoeren. Dat is de balk waar u normaal het webadres van een site typt en ziet staan.

Probeer het maar eens. Start uw internetprogramma. Typ 'SeniorWeb' in de adresbalk en druk op de Enter-toets. U gaat direct naar de website van SeniorWeb of u komt terecht op de resultatenpagina van een zoeksite zoals Google of Microsoft Bing. Dat hangt een beetje af van welke zoeksite standaard staat ingesteld in uw browser. Zo zoekt u sneller dan ooit!

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.