SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Tip: waar komt dat geluid vandaan?

051016_geluid_browser_home

Bent u aan het internetten, schalt er ineens wat uit de luidspreker. Op de internetpagina waar u zit, wordt niks afgespeeld. Waar komt het geluid vandaan?

Als u internet via verschillende tabbladen, kan er een videoclipje of muziekje gestart zijn op een pagina die u op dat moment helemaal niet voor u hebt. Hoe vindt u dan snel de juiste internetpagina om het geluid weer uit te zetten? In de browsers Chrome, Firefox en Safari (Mac) is dit heel gemakkelijk. Ga in de browser op zoek naar het tabblad met het pictogram van een luidspreker en stop op dat tabblad de video of muziek.

Geluid van internetpagina

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.