SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

YouTube-tip: Elfstedentocht

elfsteden De kans dat we deze winter nog 'it giet oan!' horen is bijzonder klein. Maar op YouTube valt gelukkig wel te genieten van eerdere Elfstedentochten.

Het is al weer een dikke zeventien jaar geleden dat we konden genieten van een Elfstedentocht. En zoals de zaken er nu voor staan, zal het nog wel enige tijd duren voordat iemand het stokje overneemt van de laatste winnaar Henk Angenent. U herinnert zich ongetwijfeld de finish waarin Erik Hulzebosch de winnende positie aan zich voorbij zag gaan.

Komt er ooit nog een zestiende editie van de Elfstedentocht? Wie niet beschikt over een glazen bol moet het antwoord schuldig blijven. Maar gelukkig valt er op YouTube te genieten van beelden uit eerdere edities. Natuurlijk die van 1997. Maar ook de edities 1986 en 1985 (tweemaal Evert van Benthem!), kunt u er bekijken. Evenals archiefbeelden van de Hel van '63.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.