SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

YouTube-tip: Tuin en Dier NL

2101-tuin Het is straks tijd om de tuin klaar te maken voor het voorjaar. Op het YouTube-kanaal Tuin en Dier staan allerlei handige tuinvideo's.

Modeste Herwig geeft op het YouTube-kanaal advies over alles wat met tuinieren te maken. Zij heeft eigenlijk twee passies: tuinen en planten, maar ook het fotograferen ervan. De liefde voor tuinieren zit blijkbaar in de genen, want de familie Herwig bestaat al generaties lang uit tuinders en kwekers.

Opa Arend Jan Herwig begon met het schrijven van tuinboeken, vader Rob Herwig is de meest gelezen groenauteur ter wereld. Modeste heeft 36 tuinboeken op haar naam staan. Ze geeft workshops over tuinfotografie en het maken van beplantingsplannen.

Op het kanaal vindt u filmpjes over tuinproducten, maar verder naar onder ook tips over bijvoorbeeld snoeien.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.