SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

YouTube-tip: Vroege Vogels

2006-vroegevolgels De natuur in ons land is het hele jaar de moeite waard. Het programma Vroege Vogels richt zich op alles wat leeft en groeit in Nederland. Op het YouTube-kanaal vindt u video’s van het televisieprogramma.

Niet zozeer reportages, maar korte filmpjes van bijvoorbeeld bijzondere planten en dieren vindt u op dit YouTube-kanaal. De redactie heeft een deel van de video's opgenomen, maar veel filmpjes zijn ook ingestuurd door luisteraars en kijkers.

De video's zijn in totaal al meer dan 6.042.314 keer bekeken, wat wel aangeeft dat er veel belangstelling is voor de flora en fauna van ons land.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.