Menu Zoek

Fotowedstrijd De foto waar u het meest trots op bent

Een foto met sfeervol licht, mooie compositie, goede dieptewerking of vanuit een verrassend standpunt genomen, u hebt vast een foto waar u apetrots op bent. Het gaat bij deze wedstrijd uitdrukkelijk niet om het onderwerp of een dierbare waar u trots op bent maar om de kwaliteit van de foto.

Hieronder ziet u de Top 3 van onze laatste fotowedstrijd ‘De foto waar u het meest trots op bent’. Ze krijgen alle drie een mooie cadeaubon.


Uit de twaalf genomineerde foto's springt de foto van de heer Stuurman uit Drachten "Zonopkomst boven heideveld" er met het hoogst aantal punten uit. Het is een prachtige sfeervolle opname van een zonopkomst boven heiige heidevelden. Wat de jury opvalt is de mooie kleurencombinatie, de totale scherpte en de fraaie compositie. Al met al een terechte winnaar. De tweede plaats gaat naar de heer Broekhof voor zijn inzending "Romantiek bij zonsopkomst". De derde plaats is voor de heer Ten Have voor zijn inzending "Samen koele voetjes halen".


Een woord van dank gaat uit naar u, gewaardeerd lid van SeniorWeb, voor alle ingezonden foto’s. De wedstrijd stopt dan weliswaar, maar hopelijk stopt u niet met fotograferen. Blijf uw creativiteit uitdagen door te zoeken naar een nieuwe invalshoek, een ander perspectief, een minder voor de hand liggend onderwerp ... enfin, leef u uit!
De juryleden


Top 3 foto's:

Zonsopkomst boven heideveld
Romantiek bij zonsopkomst
Samen koele voetjes halen
Naar genomineerde foto's

Vorige wedstrijd:

Kleur rood
Winnaar thema ‘Kleur rood’
Monique Molenaar te Loenen aan de Vecht
Omschrijving:
Het Ocenanium bij Dierengarde Blijdorp

Bekijk alle nominaties in het archief