Menu Zoek

Fotowedstrijd Uitvindingen

 

In ons leven krijgen we te maken met vele uitvindingen, sommige zijn in het verre verleden gedaan, sommige zijn recent gedaan, maar meestal zijn het geniale oplossingen voor alledaagse problemen. Vermeld bij uw inzending waarom de uitvinding voor u zo belangrijk is. 

Bij de Fotowedstrijd gaat het om de kunst en de kunde van het fotograferen. Elk kwartaal wordt er een wedstrijd gehouden.

Hieronder ziet u de Top 3 van de Fotowedstrijd ‘Uitvindingen’. Bezoekers hebben van de website hebben hun stem uitgebracht op één van de twaalf genomineerde foto’s. De foto met de meeste stemmen is de winnaar van de wedstrijd en wordt in het septembernummer van Enter bekendgemaakt. Bovendien ontvangt de winnaar een mooi cadeau van CEWE. Op 4 september gaat het nieuwe thema van start.


Top 3 foto's:

De rollator
Bril
we kunnen ze niet meer missen ...
Naar genomineerde foto's

Vorige wedstrijd:

Jong leven in flora en fauna
Winnaar thema ‘Jong leven in flora en fauna’
Wim Schut te Papendrecht
Omschrijving:
Tijdens onze vakantie in Ecuador bezochten we Isla de la Plata. Hier komt de blauwvoetgent veel voor. Daar maakte ik deze foto van een jong net uit het ei gekropen. Meestal zijn er twee eieren. Het oudste jong komt zo'n 4 dagen eerder uit het ei dan het volgende.

Bekijk alle nominaties in het archief