Menu Zoek
Naar archiefpagina

Thema 'Bloemen’

Bij alle gelegenheden in ons leven spelen bloemen een rol. In het voorjaar trekken vooral de bollenvelden en de vroege bloeiers zoals tulpen, sneeuwklokjes, hyacinten en narcissen alle aandacht. Binnen vindt u mooie boeketten, maar ook een enkele bloem kan erg aanspreken. Er is genoeg te genieten en te fotograferen.

Bloemen
Winnaar thema ‘Bloemen’
Piet Broekhof te Noordwijk
Omschrijving:
In onze tuin komen dagelijks enkele Groenlingen. Bij hun zoektocht naar iets eetbaars landen ze ook weleens op een vlinderstruik.

Jury over de foto:
Uit de vele mooie foto's die er voor dit thema ingezonden zijn, is de foto van de heer Broekhof uit Noordwijk als winnaar uit de bus gekomen. Het is een foto van een vlinderstruik met mooie paarse bloemen, die erg in trek zijn bij de vlinders, vandaar de naam. Maar blijkbaar ook bij vogels, zoals te zien is. Het licht in de foto en de kleuren maken dit een terechte winnaar! De jury vindt het een foto die aangenaam blijft boeien.
Op de tweede plaats is geëindigd de foto van de heer Oomens uit Breda met een foto van bloemen van de sedumplant en de lis van mevrouw Klepke uit Balkbrug is geëindigd op de derde plaats.
Naar archiefpagina

Alle nominaties