Menu Zoek
Naar archiefpagina

Thema 'Bankjes onderweg’

Van een herkenningspunt in de dagelijkse route tot een markeringspunt voor een prachtig uitzicht. Van houten picknickbank aan de rand van het bos tot stalen designbankje in de berm langs het fietspad. Maar bovenal is dat éne bankje deze maand uw foto waard!

Bankjes onderweg
Winnaar thema ‘Bankjes onderweg’
Dhr. van der Meijden te Veenendaal
Omschrijving:
Deze foto is gemaakt tijdens een fietstocht in de buurt van Veenendaal.

Jury over de foto:
Het jaargetijde is vochtig. De ochtend nevelig en vroeg. Onze blik wordt beperkt door het landschap. De warme stralen van de zon doen hun best om het ogenschijnlijk levenloze hout te doordringen. In de luwte van licht en zicht wacht een picknickbank trouw op haar eerste visite. Dit schitterende tafereel is met een groot gevoel voor sfeer vastgelegd door de heer van der Meijden in zijn eigen omgeving, Veenendaal. Een terechte winnaar.
De tweede plaats is veroverd door de heer van Oossanen uit Heerle, met eveneens nevel als ingrediënt van zijn sfeervolle opname van zijn bankje op een glooiende oever. Mevrouw de Jong-Bron uit Rheden heeft haar bankje tegen een typische Hollandse wolkenlucht geplaatst door de keuze van haar standpunt. Haar zomerse inzending is goed voor de derde plaats.
Naar archiefpagina

Alle nominaties