Menu Zoek

BCC: tot 7,5% korting op alle producten!

bcc-zakelijk-ledenvoordeel-825x250

Als lid van SeniorWeb kunt u met korting aankopen doen in de webwinkel van BCC. Of u nu op zoek bent naar een wasmachine, telefoon of hoofdtelefoon, BCC heeft het allemaal.

De BCC Ledenwinkel voor SeniorWeb
Als lid van SeniorWeb kunt u met korting aankopen doen in de webwinkel van BCC. Of u nu op zoek bent naar een wasmachine, telefoon of hoofdtelefoon, BCC heeft het allemaal.


Tot 7,5% korting op alle producten!
De korting is direct verwerkt in de speciale webshop (tot 7.5% korting op alle producten!), zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Bij BCC ontvangt u altijd de beste prijs. Let op: BCC-verkoopprijzen zijn in beweging. Dat komt door verschillende oorzaken: veranderende inkoopcondities, acties van BCC, reacties op acties van concurrenten enzovoort. Het kan daarom voorkomen dat de marge op een product minimaal is en er geen korting mogelijk is. De betaling gaat gemakkelijk via iDeal en het bezorgadres- en datum is volledig zelf in te plannen. Het pakket wordt via DHL of de eigen BCC bezorgdienst bezorgd. Op de dag voor de bezorging ontvangt u de tijd waarop wij langs komen.


Hoe werkt het?
De korting is uitsluitend geldig in de online SeniorWeb Ledenwebshop. De korting kan niet in de winkels van BCC gebruikt worden. Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch op een speciale pagina voor SeniorWeb-leden terecht. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, dient u eerst in te loggen voordat u in de BCC Ledenwinkel terecht komt. Op de speciale pagina voor SeniorWeb-leden schaft u de producten met korting aan. De korting is al verwerkt in de prijzen.


Thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel
Bijna alle BCC-winkels zijn DHL Afhaalpunt. Wilt u uw bestelling in de winkel afhalen? Kies dan voor bezorging door DHL en afhalen bij een DHL Afhaalpunt. U krijgt een lijst met geschikte afhaalpunten. Kies de BCC-winkel bij u in de buurt.

Factuuradres SeniorWeb
Let op: als u hebt besteld, staat er bij het factuuradres SeniorWeb genoteerd. Dit is geen fout. U kunt deze gewoon negeren. Wij zien uw bestelling niet binnenkomen en krijgen er ook geen informatie of bevestiging van. Maar omdat SeniorWeb samenwerkt met de zakelijke afdeling van BCC, moet er een factuuradres opgegeven worden. Daarom is gekozen voor SeniorWeb als factuuradres.


Contact
Hebt u hulp nodig bij uw keuze in de BCC Ledenwinkel voor SeniorWeb of hebt u een vraag over een bestelling, product of prijs? Neem dan contact op met de BCC klantenservice via onderstaande gegevens.

E-mail: zakelijk@bcc.nl
Telefoon: 020-6584435


Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij BCC! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!


Vragen over ledenkorting van SeniorWeb
Hebt u vragen over onze ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.