Menu Zoek

Ledenkorting

Als SeniorWeb-lid profiteert u van unieke kortingen bij geselecteerde partners, zoals Inktweb en HP. Om hiervan gebruik te maken moet u rechtsboven op deze pagina inloggen met uw SeniorWeb-gegevens.

Hebt u vragen over een product of een bestelling bij ledenkorting? Neem dan contact op met de betreffende partner, zoals Inktweb en HP. De contactinformatie vindt u hieronder als u bij het product klikt op Meer informatie. Voor andere vragen kunt u ook kijken bij de Vragen over ledenkorting.

 • Inktweb.nl: Profiteer nu van 25% korting op cartridges!

  Inktweb.nl: Profiteer nu van 25% korting op cartridges!

  Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl. U ontvangt nu maar liefst 25% korting op cartridges!

 • Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Voordeel bij HP voor leden van SeniorWeb!

  Als lid van SeniorWeb profiteert u van speciale aanbiedingen en kortingen tot wel 25% bij HP in de ledenwinkel voor SeniorWeb. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw computer. Van computer en printer tot toetsenborden en laptops! De korting is automatisch in de prijzen verwerkt.

 • ESET: 25% korting op digitale beveiliging van ESET

  ESET: 25% korting op digitale beveiliging van ESET

  Geniet voordelig van veilig internet!De geavanceerde internetbeveiliging van ESET biedt uitstekende bescherming voor al uw apparaten (Mac, Windows en Android). Koop de Premium-oplossing ESET Smart Security Premium met korting!

 • BCC: tot 7,5% korting op alle producten!

  BCC: tot 7,5% korting op alle producten!

  Als lid van SeniorWeb kunt u nu ook met korting aankopen doen bij BCC. Of u nu op zoek bent naar een wasmachine, telefoon of hoofdtelefoon, BCC heeft het allemaal.