Online gemak en vermaak-quiz

Weet u wat er online allemaal te beleven valt? Doe dan mee met de Online gemak en vermaak-quiz van SeniorWeb en test uw kennis!

Naar miljoenen liedjes luisteren via muziekdienst Spotify, virtueel een museum bezoeken of digitaal contact hebben met de huisarts. De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker! Speel de Online gemak en vermaak-quiz van SeniorWeb en test wat u weet over alles dat er online te beleven valt.

Na deelname ontvangt u gratis de Toptips online gemak en vermaak: een handig document boordevol tips over de online mogelijkheden op het gebied van gemak en vermaak.

 

Met de quizzen van SeniorWeb test u uw kennis over allerlei digitale onderwerpen. Deze keer staat de quiz in het teken van online gemak en vermaak. Hebt u een vraag over de quiz? Kijk dan bij Contact of uw vraag ertussen staat of neem contact met ons op via het contactformulier.

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 425 cursuslocaties en 3.000 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Bekijk onze website om te zien hoe wij de digitale wereld ook voor u begrijpelijk kunnen maken!