Online veiligheid en privacy-quiz

Internetten is leuk! Maar er zijn ook risico’s. Wat weet u van online veiligheid en privacy? Speel de Online veiligheid en privacy-quiz van SeniorWeb en test uw kennis.

Laat u na uw deelname uw gegevens achter? Dan ontvangt u gratis de Toptips online veiligheid en privacy boordevol tips, zodat ook u onbezorgd kunt internetten. In de toptips leest u onder andere:

  • Welke inlogmethodes u kunt gebruiken om uw apparaten te beveiligen.
  • Hoe u nepwebwinkels herkent.
  • Waar u rekening mee moet houden als u op een openbare wifi-verbinding zit.
  • Met welke privacy-instellingen u rekening dient te houden bij uw online accounts en internetbrowers.
  • Hoe u per apparaat uw veiligheid en privacy regelt.

 

Met de quizzen van SeniorWeb kunt u uw kennis testen over bepaalde digitale onderwerpen. Deze keer staat de quiz in het teken van online veiligheid en privacy. Mocht u vragen hebben over de quiz, kijk dan bij Contact of uw vraag ertussen staat of neem contact met ons op via het contactformulier.

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 425 cursuslocaties en 3.000 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Bekijk onze website om te zien hoe wij de digitale wereld ook voor u begrijpelijk kunnen maken!