Menu Zoek

ANBO: samen staan we sterk!

- Advertorial -

ANBO-feb2021

De coronapandemie maakt duidelijk het belangrijk is dat we er voor elkaar zijn en dat de belangen van senioren - op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen - behartigd moeten blijven worden. ANBO hoopt voor u, voor haar leden en voor vele anderen het verschil te maken voor een goed pensioen, geschikte woningen en toegankelijke gezondheidszorg. Voor nu én voor de toekomst. Samen staan we sterk!

Tweede Kamerverkiezingen: bent u er klaar voor?

Op 17 maart zijn er weer verkiezingen voor de Tweede Kamer. ANBO is er klaar voor! U ook? Weet u al op welke partij u gaat stemmen?

In de zogeheten ‘position paper’ geven wij onze visie op het gebied van inkomen (onder andere pensioen, AOW, belasting en toeslagen), gezondheid (zorg) en wonen. Bij ANBO geloven wij in een maatschappij waarin ieders waarde en kwaliteiten tot op hoge leeftijd worden erkend en benut. Wij behartigen de belangen van onze leden en we geven hen een krachtige stem in landelijke en lokale beleidsbeïnvloeding. We ondersteunen onze leden met kennis, advies, hulp en voordeel. Ons uitgangspunt is: gedeelde belangen gaan voor deelbelangen. Deze position paper is hier gratis te downloaden.

Kies wijzer met ANBO

Om u te helpen bij het maken van uw stemkeuze, heeft ANBO de verkiezingsprogramma’s voor u uitgeplozen en de – voor ons, maar hopelijk ook voor u – belangrijkste zaken en standpunten voor u op een rijtje gezet. Kies wijzer met onze verkiezingswijzer, klik hier om deze gratis te downloaden.

Samen staan we sterk(er), word daarom ook lid van ANBO en help ons zo groter te worden en een sterkere stem te geven in politiek Den Haag. Zo kunnen wij de belangen van senioren blijven behartigen!

Als lid van SeniorWeb kunt u gebruikmaken van het introductietarief en ook lid worden van ANBO. U betaalt het eerste jaar dan slechts € 29,95 in plaats van € 48,00.

Klik hier om lid te worden van ANBO.