Menu Zoek

Inktweb.nl: microfiber schoonmaakdoekje en 15% korting

inktweb_banner

Bestel uw cartridges bij Inktweb.nl en profiteer als SeniorWeb-lid van 15% korting op het gehele assortiment huismerkcartridges. U ontvang nu tijdelijk een zwart microfiber schoonmaakdoekje cadeau bij uw bestelling.

Inktweb.nl is specialist in printertoebehoren zoals inktcartridges, toners, (foto)papier en labels. We bieden een ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Naast alle A-merk cartridges bieden we van de meest gangbare printers ook huismerkcartridges. Een stuk goedkoper, maar vergelijkbaar in kwaliteit. Daarnaast hebt u bij Inktweb.nl altijd garantie op uw aankoop en staat onze klantenservice voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Speciaal voor SeniorWeb-leden: 15% korting en een microfiber schoonmaakdoekje cadeau!

Speciaal voor SeniorWeb-leden biedt Inktweb.nl een unieke actie. U ontvangt 15% korting op het gehele assortiment huismerkcartridges én een zwart microfiber schoonmaakdoekje cadeau bij uw bestelling. Deze actie is geldig tot en met 31 mei, zolang de voorraad strekt. 

Hoe te bestellen bij Inktweb.nl?

  • Klik op deze pagina op de knop Bekijk de aanbieding.
  • Log in met uw SeniorWeb-inloggegevens.
  • In een nieuw tabblad opent de speciale webshop van Inktweb.nl voor SeniorWeb-leden.
  • Zoek de cartridge die u nodig hebt en volg de bestelprocedure. Alle kortingen worden direct verwerkt in het winkelmandje.

Bekijk voor meer informatie ook de bestelhandleiding (pdf) van Inktweb.nl.

Vragen over uw bestelling? Bel Inktweb.nl

Neem voor al uw vragen en klachten direct contact op met de klantenservice van Inktweb.nl.

Vragen over onze dienst Ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.