Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Computer-APK

Let op: Computer-APK en het coronavirus
Aanvragen van een Computer-APK is mogelijk. Vooraf belt de vrijwilliger u voor een afspraak en vraagt u of er voldaan kan worden aan de Algemene regels met betrekking tot afstand en hygiëne. Meer informatie ontvangt u in de bevestiging van de hulpvraag en vindt u onder Uitleg over PCHulp. (Laatste update 30-6-2021)

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Vraag dan een computer-APK aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis en helpt u met:

  • Updaten
  • Opschonen
  • Een veiligheidscheck
Als SeniorWeb-lid kunt u één keer per jaar voor uw Windows 8/8.1- of 10-computer een APK aanvragen. Tijdens deze APK wordt het systeem van uw computer gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Defecte apparatuur en randapparatuur wordt niet gerepareerd of vervangen. Hebt u een andere computervraag, kijk dan welke vorm van PCHulp het beste bij uw vraag past.

Kosten computer-APK

Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van € 5,00 per uur met een maximum van € 25,-. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,19 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse).

Computer-APK aanvragen

Om een Computer-APK aan te vragen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Binnen enkele werkdagen neemt een van onze vrijwilligers telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Let op: In verband met de feestdagen kan de wachttijd iets langer zijn dan gebruikelijk.

Log in om deze dienst te gebruiken

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap