Menu Zoek

Computer-APK

Let op: maatregelen in verband met coronavirus
Met ingang van 15 december beperken we hulp aan huis tot het hoogst noodzakelijke. We helpen u telefonisch of kijken op uw computer mee. Als het echt noodzakelijk is, kan eventueel, in overleg met u, een vrijwilliger aan huis komen. Het bezoek wordt kort gehouden en de vrijwilliger houdt zich aan algemene regels met betrekking tot afstand en hygiëne. Dit verwachten we ook van u. Meer informatie ontvangt u in de bevestiging van de hulpvraag en vindt u onder Uitleg over PCHulp. (Laatste update 15-12-2020)

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Vraag dan een computer-APK aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis en helpt u met:

  • Updaten
  • Opschonen
  • Een veiligheidscheck
Als SeniorWeb-lid kunt u één keer per jaar voor uw Windows 8/8.1- of 10-computer een APK aanvragen. Tijdens deze APK wordt het systeem van uw computer gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Defecte apparatuur en randapparatuur wordt niet gerepareerd of vervangen. Hebt u een andere computervraag, kijk dan welke vorm van PCHulp het beste bij uw vraag past.

Kosten computer-APK

Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van € 5,00 per uur met een maximum van € 25,-. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,19 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse).

Computer-APK aanvragen

Om een Computer-APK aan te vragen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Binnen enkele werkdagen neemt een van onze vrijwilligers telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Let op: In verband met de feestdagen kan de wachttijd iets langer zijn dan gebruikelijk.

Log in om deze dienst te gebruiken

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap