Menu Zoek

Computer-APK

Is uw Windows-computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Vraag dan een computer-APK aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis en helpt u met:

  • Updaten
  • Opschonen
  • Een veiligheidscheck
Als SeniorWeb-lid kunt u één keer per jaar voor uw Windows 10 of 11-computer een APK aanvragen. Tijdens deze APK wordt het systeem van uw computer gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Defecte apparatuur en randapparatuur wordt niet gerepareerd of vervangen. Hebt u een andere digitale vraag, kijk dan welke vorm van PCHulp het beste bij uw vraag past.
SeniorWeb adviseert dat vrijwilligers en leden zich blijven houden aan de adviezen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Stem bij het maken van de afspraak af wat voor u hierin wenselijk is.

Kosten computer-APK

Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van € 5,00 per uur met een maximum van € 25,-. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,21 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse). U rekent af met de vrijwilliger.

Computer-APK aanvragen

Om een Computer-APK aan te vragen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Binnen enkele werkdagen neemt een van onze vrijwilligers telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Log in om deze dienst te gebruiken

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap