Menu Zoek

PCHulp aan Huis

Wilt u graag thuis geholpen worden met uw computer- tablet of smartphoneprobleem? Dan kunt u PCHulp aan Huis aanvragen. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om het digitale probleem te verhelpen. Wilt u op een andere manier geholpen worden, kijk dan welke vorm van PCHulp het beste bij uw vraag past. Hebt u geen probleem, maar wilt u meer leren over uw apparaat? Vraag dan Leren aan Huis aan.

Kosten PCHulp aan Huis

Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van € 5,50 per uur met een maximum van € 25,-. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,23 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse). U rekent af met de vrijwilliger.

PCHulp aan Huis aanvragen

Om PCHulp aan Huis aan te vragen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Binnen enkele werkdagen neemt een van onze vrijwilligers telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Log in om deze dienst te gebruiken

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap