Menu Zoek

PCHulp aan Huis

Wilt u graag thuis geholpen worden met uw computer- tablet of smartphoneprobleem? Dan kunt u PCHulp aan Huis aanvragen. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om het digitale probleem te verhelpen. Wilt u op een andere manier geholpen worden, kijk dan welke vorm van PCHulp het beste bij uw vraag past. Hebt u geen probleem, maar wilt u meer leren over uw apparaat? Vraag dan Leren aan Huis aan.
SeniorWeb adviseert dat vrijwilligers en leden zich blijven houden aan de adviezen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Stem bij het maken van de afspraak af wat voor u hierin wenselijk is.

Kosten PCHulp aan Huis

Omdat er een vrijwilliger bij u thuis komt, betaalt u een onkostenvergoeding van € 5,00 per uur met een maximum van € 25,-. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,21 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse). U rekent af met de vrijwilliger.

PCHulp aan Huis aanvragen

Om PCHulp aan Huis aan te vragen moet u eerst inloggen op de website. Bent u nog niet ingelogd? Dan kunt u hieronder inloggen. Zodra u ingelogd bent, kunt u het aanvraagformulier invullen. Klik vervolgens op de knop Versturen om de aanvraag af te ronden. Binnen enkele werkdagen neemt een van onze vrijwilligers telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Log in om deze dienst te gebruiken

  • Geef a.u.b. uw inlognaam op.
  • Geef a.u.b. uw wachtwoord op.
  • Velden met een zijn verplicht

    Inloggegevens vergeten?
    Inloggen

Waarom inloggen?

Deze dienst is speciaal voor SeniorWeb-leden. Wilt u ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk alle voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap en meld u aan.

Meer over het lidmaatschap