Menu Zoek

Amac: tot 10% korting op het hele assortiment!

Amac-header-825x250

Als lid van SeniorWeb krijgt u tot 10% korting op het hele assortiment van Amac. Het assortiment bestaat uit Apple-producten als Mac, iPhone, iPad en Apple Watch, en daarnaast ook vele accessoires om uw Apple-producten nog beter te kunnen gebruiken.

Amac is Nederlands grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over het hele land. Bent u op zoek naar dé plek voor al uw Apple aankopen en cadeaus? Dan is Amac dé Apple Premium Reseller voor u! Met maar liefst 50 winkels verspreid over Nederland, biedt Amac een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires.


Ons team beschikt over alle kennis om uw vragen te beantwoorden en staat graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of Apple-accessoires. Amac scoort gemiddeld een 8.6 uit 23.427 beoordelingen.


Wij hebben alles voor uw Apple-product. Bij Amac vindt u wat u nodig hebt om de ervaring met uw Apple-product nog beter te maken. Wie u ook bent of waar u het ook voor nodig heeft, bij Amac kunt u het vinden! Voor iedere wens of probleem, bieden wij een oplossing in de vorm van een passend product of service.


Amac is de kennispartner voor Apple-gebruikers. Het is ons doel om echt iedereen te kunnen helpen bij het beter begrijpen van zijn of haar Apple-product. Onze specialisten staan altijd klaar voor onze klanten om deze belofte waar te maken.


Door uw Apple-producten bij Amac aan te kopen geniet u van meerdere voordelen:

  • Ruim assortiment en de nieuwste (Apple) producten
  • De bestelling wordt altijd gratis bezorgd
  • Of haal uw bestelling op in een van de 50 Amac winkels
  • De experts van Amac staan voor u klaar om u te adviseren

Hoe kunt u gebruikmaken van de actie?
Klik op de blauwe knop 'Bekijk aanbieding' en u komt automatisch op een speciale pagina voor SeniorWeb-leden terecht. Mocht u nog niet zijn ingelogd op Seniorweb.nl, moet u eerst inloggen voordat u in de Amac Ledenwinkel terecht komt. Op de speciale pagina voor SeniorWeb-leden schaft u de producten met korting aan.


Contact met Amac
Vragen over de aanbieding? Dan kunt u contact opnemen de Amac klantenservice via:

  • Website: www.amac.nl/klantenservice
  • Telefoon: 088 - 77 060 00 (bereikbaar op maandag van 13.00 tot 16.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 10.30 tot 16.30 uur).

Nog geen lid van SeniorWeb?
Wilt u ook gebruikmaken van de actie en bent u nog geen lid van SeniorWeb? Word dan lid en profiteer van de ledenkorting bij Amac! Bekijk de actie en word nu lid van SeniorWeb. Ruim 150.000 tevreden leden gingen u al voor!


Vragen over ledenkorting van SeniorWeb
Hebt u vragen over onze ledenkorting? Bekijk de veelgestelde vragen.